Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Incydent a także Ostrzeżenie

Błyskotka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Właśnie dnia dzisiejszego przekonałam się że Użytkownicy nie mają prywatności nawet w wiadomościach prywatnych, gdyż GM bezczelnie sobie wchodzą w skrzynkę wiadomości Użytkowników. Ten incydent spotkał od strony RMCf, tak narzekaliście na acta bo wprowadzą kontrol a sami to zrobiliście co wyszło że nie jesteście konsekwetni własnych wcześniejszych słów.

Użytkownicy, ostrzegam was wasze wiadomości na pw są kontrolowane przez Adminów i Gm na tym forum prywatności i praktycznie wolności słowa już nie ma. Coraz bardziej udowadniacie swój rasizm wobec zwykłych użytkowników.

Homleo uważa ze nazwanie go dzieckiem jest obraża, przed nim tez ostrzegam dla niego kazda uwaga jest wielka obraza jego osoby. Ze swojej strony wytknełam mu jego błędy i zaniedbanie.

PRYWATNOŚĆ TUTAJ NIE ISTNIEJE.

Opublikowano

beksonę iksde

jakby czytali nasze pw to bardzo duza grupa ludzi zostala by stad wypierdolona za tresci zawarte w tych wiadomosciach a poniewaz nadal tu jestesmy wiec odpowiedz nasuwa sie sama

uwazasz ze ktos cie szpieguje to udowodnij nam to

s2c77Oa.png

Opublikowano

Oo !

Jednym slowem beka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nie moge tego pojac do łba.

Homleo uważa ze nazwanie go dzieckiem jest obraża, przed nim tez ostrzegam dla niego kazda uwaga jest wielka obraza jego osoby. Ze swojej strony wytknełam mu jego błędy i zaniedbanie.

To dla mnie obraza, btw. nie jestes od wytykania mi czy cos dobrze robie czy zle.

Zamieszczam tu ulamki z rozmowy:

udte.jpg

jhtx.jpg

zgft.jpg

lwsy.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...